Развоят на събитията след женския бой между жената на Здравко от

...
Развоят на събитията след женския бой между жената на Здравко от
Коментари Харесай

Ето как Здравко печели, докато жена му и любовницата се бият

Развоят на събитията след женския бой сред дамата на Здравко от " Биг Брадър " - Христина и любовницата му Божена, ескалира с цялостни темпове.

Оказва се, че Здравко Василев е съобразителен даже и в обстановка, която, както се споделя, не е доста в негов интерес, тъй като за следващ път вади на показ мръсното долни дрехи в персоналния му живот. Нещо повече - брадърът откри метод по какъв начин да печели от абсурда.

От през днешния ден той възобновява разходките с лодка в региона на Приморско, а искащи не липсват. Всички туристи, решили да се качат на лодката на Василев, се надяват от първа ръка да научат детайлности за най-обсъжданата тематика в курорта, в който няма какво много-много да се прави, с изключение на да се печеш на плажа и да обикаляш сергиите с гащи, написа " Хотнюз ".

До момента първият победител в " Биг Брадър " единствено един път е коментирал в обществените мрежи скандала, който сигурно ще му попречи да се види общински консултант, каквито упоритости имаше до неотдавна.

На подбив той даже разяснява, че алеята в града, на която жена му Христина атакува любовницата му Божена, към този момент е прекръстена на " к.рвенщрасе ". И дори се разсърди и на медиите, че не са го потърсили за коментар, което обаче, не е тъкмо по този начин. В напоително пояснение пред столичен таблоид той просторно изясни своята позиция, като " кавалерски " наплю любовницата си, която съгласно него поддържала връзки с доста мъже по едно и също време

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР